The Network - Despre proiect

The Network este prima aplicație de mobil din România dedicată regăsirii încrederii în sine după o relație complicată și creată să completeze experiența spectacolului de teatru ReStart.

“Provoc publicul să se ridice din fotoliul de spectator și să devină personaj principal, să își trăiască propria poveste, propriile victorii, bătălii personale, despărțiri și regăsiri prin aplicația de mobil The Network.– Ozana Nicolau, inițiatoarea proiectului

The Network invită publicul la explorarea inedită a orașului, a geografiei sale subiective, prin intermediul unei serii de povești de succes ale femeilor care au ieșit din relații toxice. Aplicația dezvăluie aspectele esențiale din călătoria interioară de regăsire a curajului și rolul comunității ca sursă de sprijin.

The Network este disponibilă gratuit pe platformele:

Google Play : https://tinyurl.com/GooglePlay-TheNetwork

Apple Store : https://tinyurl.com/AppleStore-TheNetwork

Fiecare înregistrare audio dureaza aprox. 15 minute și este concepută ca o dublă călătorie emoțională a utilizatorului, care, în paralel cu imersarea în poveștile de viață ale femeilor care au luat-o de la zero, trece printr-un proces de auto-reflecție.

The Network face parte dintr-un proiect cross-media alături de spectacolul de teatru ReStart. Cele două produse artistice, spectacolul de teatru și aplicația The Network, sunt concepute ca părți complementare pentru a oferi o experiență în care publicul are un rol activ.

Pornind de la mărturiile disponibile online, publicul este invitat să participe și la spectacolul de teatru ReStart care va avea loc pe 8 decembrie, ora 19.00, la Centrul Replika. Iar cei care au văzut deja spectacolul, pot accesa acum și aplicația.

Accesul la spectacol este gratuit, în baza unei rezervări prealabile la adresa artrev.ro@gmail.com.