Art Revolution

Despre noi

Cine suntem

Ozana Nicolau este licentiata a UNATC, sectia Regie film si absolventa a programelor Berlinale Talent Campus si Locarno Summer Academy. “Între prieteni”, filmul ei de absolvire, a fost prezentat si premiat in 15 festivaluri internationale de film precum Tampere IFF, ISFF in Drama Greece, Karlovy Vary ISFF. “Foreplay” reprezinta debutul Ozanei Nicolau in regia de teatru.

 

Dana Pandelescu a absolvit sectia de Antropologie si Comunicare la  Facultatea de Jurnalism si Stiinte Sociale din cadrul Universitatii din Bucuresti.  Atrasa de branding si design, s-a alaturat unor companii care fac posibila implementarea creativa a unor proiecte de design in Europa.

Dana este convinsa ca arta are impact social si ca prin implicare directa va putea aduce schimbari lumii din care facem parte. Alaturi de echipa Art Revolution  promoveaza proiecte educative si valoroase.

Ce facem
Construim un forum in care grupuri sociale diferite sa se intersecteze atat in continutul manifestarilor artistice, cat si prin dialog direct, generat de aceste evenimente.
Pledam pentru si imprietenim publicului cu spiritul deschiderii si al tolerantei.
Cream un spatiu in care publicului tanar sa experimenteze creatiile cinematografice si teatrale de arta (ca o contra-pondere la consumul generalizat de productii comerciale).
Sustinem creatiile initiate de autori romani tineri.
Conectam scena artistia romaneasca ( cinema-ul si teatrul documentar) la curentele europene de actualitate (documentar interactiv, teatru participativ, creatii trans-media si cross-media).